STICLA VIOLET, SECRETUL LONGEVITĂȚII COSMETICELOR DEPLIN

Te-ai gândit vreodată la ce spune recipientul cosmeticelor tale preferate despre calitatea și durata de viață a acestora?

Dincolo de estetică, materialul ales pentru recipientul produselor de îngrijire personală are un impact major în privința calității produsului finit, dar și în conservarea proprietăților nutritive specifice. Acestea pot conține ingrediente naturale ce necesită protecție față de agenții din mediul extern, cum ar fi lumina sau moleculele de oxigen.

Noi la DEPLIN, am vrut să avem cel mai bun recipient care să ofere produselor noastre longevitate și cele mai bune șanse de a rămâne la fel de proaspete și eficiente pe toată durata folosirii lor, mai ales că a folosi conservanți chimici nu era o opțiune pentru noi.

După îndelungi căutări și cercetări, ne-am oprit la sticla Miron Violett Glas. Pare neagră, dar este, de fapt, violet.

Ce este sticla violet și cum protejează aceasta longevitatea cosmeticelor noastre

Lumina naturală permite tuturor plantelor să crească. Dacă acestea continuă să fie expuse la soare după atingerea maturității, efectul luminii se schimbă și accelerează procesul de descompunere moleculară.

Cum produsele DEPLIN valorifică la maximum substanțele nutritive din plante, conservarea principiilor lor active este esențială pentru noi. De aceea, am optat pentru sticla Miron Violett Glas, a cărei combinație unică oferă o protecție optimă împotriva proceselor de îmbătrânire care sunt eliberate de lumina soarelui și a luminii artificiale, prelungind astfel viața și puterea produselor. Razele infraroșii sunt, de asemenea, excelente pentru reînnoirea pielii și a celulelor.

Sticla violet este de fapt un filtru natural care permite doar trecerea acelor componente ale luminii solare și artificiale ce protejează și îmbunătățesc calitățile substanțelor fotosensibile. Această sticlă folosește calitățile bioenergetice ale luminii, conservând natural conținutul produselor DEPLIN. Ea permite protecția absolută în domeniul vizibil, cu excepția luminii violet. În același timp, permite ca o anumită parte să fie permeabilă pentru radiații din gama spectrală a razelor UVA și a luminii infraroșii.

Pe lângă protecția împotriva formelor dăunătoare de lumină, sticla Miron ne protejează produsele atât de câmpurile electromagnetice (EMF), cât și de radiații, care provoacă daune celulelor corpului nostru. Aceste EMF și radiații sunt absorbite și de produsele alimentare. Sursele EMF sunt telefoanele, laptopurile, tabletele, microundele și luminile artificiale.

Miron Violett Glas este o companie care promite să păstreze calitatea ingredientelor fotosensibile

De-a lungul timpului, recipientele lor au fost testate utilizând diverse alimente și ingrediente sensibile la lumină, precum: ulei de migdale, alge, spirulină, apă de trandafir, apă potabilă, ulei de măsline, cereale, miere, fructe și alte substanțe.

O concluzie certă este că substanțele păstrate în recipientul violet Miron nu își descompun ingredientele, în schimb păstrează gustul, mirosul, culoarea, structura și enzimele mult mai bine decât în oricare alte recipiente cunoscute sau utilizate până acum.

Source:http://www.miron-glas.com/en

Pentru a dovedi mai ușor protecția calității acordată alimentelor depozitate în recipientele violet Miron, a fost efectuat un experiment microbiologic cu roșii cherry. În timpul acestui test, o roșie cherry a fost păstrată timp de 7 luni într-un recipient incolor și o alta într-un recipient Miron, apoi au fost ținute la temperatura camerei, unde lumina soarelui putea ajunge. Rezultatul a fost fotografiat după 7 luni. Modificările microbiologice ale roșiei depozitate în recipientul incolor au putut fi observate cu ușurință. Roșia păstrată în recipientul Miron nu prezenta pierderi de culoare și nici semne de uscare.

Nivelul de calitate al alimentelor nu depinde doar de compoziția chimică, ci mai ales de conținutul de energie luminoasă și de informația potențială. Energia solară din alimente este esențială pentru sănătate. Sticla violet menține și chiar îmbunătățește bio-energia alimentelor și a substanțelor sensibile la lumină, pentru o perioadă lungă de timp.

În plus, sticla violet Miron este 100% reciclabilă, ceea ce înseamnă că poate fi folosită pentru perioade lungi de timp, fără a prezenta riscuri de sănătate. Recomandarea noastră este ca aceasta să fie utilizată în continuare pentru păstrarea substanțelor sensibile la lumină.

Ne bucurăm că, în cele din urmă, am găsit în sticla violet Miron răspunsul ideal ce reflectă în totalitate filosofia și practica DEPLIN!