Livrare & Plată

Expedierea produselor DEPLIN în România se realizează exclusiv prin curierat rapid, costul livrării fiind suportate de client, dacă comanda însumează mai puțin de 250, sau de noi dacă comanda este mai mare de 250 de lei.

Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni până sâmbătă. Comenzile plasate în week-end vor fi prelucrate în cursul zilei de luni. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile și coletele sunt asigurate. În cazul spargerii unui produse, datorită manipulării necorespunzătoare din timpul transportului, înlocuim produsele gratuit. Curierul rapid asigură siguranța livrărilor și rapiditatea acestui mijloc de transport

Dacă nu există nicio persoană care poate recepţiona comanda la adresa indicată, companiile expeditoare vor lăsa o înştiinţare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului. S.C. Environcosmetics S.R.L nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care această înştiinţare nu este lăsată. Vă rugăm însă să ne comunicaţi prin e-mail sau telefon orice problemă legată de livrare şi vom face tot posibilul pentru urgentarea și soluţionarea acesteia.MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pe site-ul nostru puteți comanda produse cu plata ramburs, la curier.

Curier express în București și alte localități: cost 20 lei, în limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) și crește pentru fiecare kilogram în plus cu livrare in maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12.

Taxa de transport va fi adaugata la prețul total al produselor comandate și va apărea în coș înainte de a trimite comanda. Dacă locuiești într-o localitate unde curierul rapid aplica tarife suplimentare, te rugăm sa ne contactezi, pentru a gasi o modalitate ideala de transport.