Confidențialitate

DEPLIN se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.
DEPLIN va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.deplin.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. www.deplin.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou, vouchere, mesaje legate de comanda în curs sau alte mesaje specifice unui site de comerţ prin corespondenţă.
DEPLIN nu promovează spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.deplin.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul deplin.ro, se pot dezabona pe site sau utilizând linkul din partea de jos a newsletter-ului primit prin email.PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. Environcosmetics S.R.L, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile dvs. în sistemul comerțului on-line, informare dvs.în legatură cu promoțiile, noutățile, ofertele speciale sau desemnarea câștigătorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare îndeplinirii actelor de comerț on-line, respectiv achiziționarea produselor. Refuzul dvs. determină incapacitatea de a produce actul de comerț și deci imposibilitatea de a achiziționa produse on-line. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa Str. Orzoaia de Sus, nr. 20, Urlați, Prahova, sau la adresa mail@deplin.ro

Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Informațiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor DEPLIN, cum ar fi:

- Procesarea comenzilor sau cererilor dvs in legatura cu produsele;
- Facturare;
- Soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de dvs;
- Contactarea dvs. (inclusiv prin poșta, email, fax, mesaje text sau telefon) în legătură cu oferte de produse, oferte speciale, noutăți care credem că ar putea fi de interes pentru dvs. (în afara de cazul în care aţi făcut o cerere scrisă sa nu fiți contactat în acest sens);
- Înregistrarea informațiilor despre dvs. în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legatura cu programele de recompensare a clienților și alte programe similare.

S.C. Environcosmetics S.R.L poate transmite către terți doar datele dvs necesare efectuării livrării comenzii plasate, către firma de curierat care efectuează transportul produselor.