Retur

În calitate de consumator aveți dreptul sa renuntati la cumpărare, fără a fi nevoit sa justificati decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 10 zile incepand de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos:

Clienții www.deplin.ro pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, vom înapoia contravaloarea comenzii. În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate. În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Exercitarea dreptului de renunțare: consumatorul informeaza S.C. Environcosmetics S.R.L cu privire la decizia de retragere din contract în scris, printr-o cerere scrisă, datată și semnată la adresa Str. Orzoaia de Sus, nr.20, Urlați, Prahova sau la mail@deplin.ro.