FILOSOFIE

CUM GÂNDIM


DEPLIN împărtășește viziunea care susține prelucrarea ingredientelor exclusiv naturale și organice într-o manieră responsabilă, bazată pe practica academică și științifică precum și experiența în domeniu. Credem în puterea produselor de frumusețe fără substanțe sintetizate chimic, fără compromisuri, prin valorificarea esențelor din plante. DEPLIN este mai mult decât numele mărcii noastre, este însăși expresia viziunii noastre de creatori.

 

CUM LUCRĂM


Folosim ingrediente de cea mai bună calitate, certificate bio, atent selecționate atât de noi înșine cât și de partenerii noștri. Procesul de producție îndeplinește toate normele de calitate pe care ni le dorim. Urmărim rezultate eficiente ca produsele noastre să păstreze sănătatea pielii și tinerețea acesteia. Fiecare produs conține vitamine, aminoacizi și hidroxi-acizi din plante, elemente esențiale pentru menținerea unui ten curat, tânăr și sănătos.

Experiența bogată acumulată de-a lungul anilor de studiu se regăsește în fiecare dintre produsele noastre care, pe lângă îngrijirea estetică a feței și a corpului, dorim să determine îmbunătățirea stării fiziologice și tonusul vital. Produsele DEPLIN nu au fost și nu vor fi vreodată testate pe animale.


CUM PRODUCEM


DEPLIN respectă principiile chimiei verzi, astfel că întreg procesul de producție este nepoluant, cu consum minim de resurse neregenerabile. Ambalajele noastre sunt foarte importante nu doar pentru păstrarea produselor DEPLIN, dar sunt și o barieră naturală împotriva bacteriilor. Am ales recipientele speciale Miron Glass din sticlă violet, pentru că acestea folosesc calitățile bioenergetice ale luminii, conservând natural conținutul. Produsele noastre sunt verificate din punct de vedere fizico-chimic, microbiologic și al stabilității în timp și sunt conforme cu toate standardele actuale.


PENTRU TINE


Îngrijirea tenului nu trebuie să fie complicată, scumpă și de lungă durată. Avem o abordare holistică, iar rețetele noastre țin cont de adaptarea la o viață modernă și rapidă.

Rețeta noastră pentru îngrijirea tenului este simplificată în doar doi pași, unul pentru zi, celălalt pentru noapte.
• curățare, hidratare și protecție pe timpul zilei,
• curățare, hrănire și restructurare pentru noapte.

Cosmeticele DEPLIN sunt lucrate manual, ceea ce ne oferă posibilitatea să ne asigurăm că fiecare este fabricat cu atenție, grijă și dragoste.